Exterior Design

kamers met karakter

faciliteiten

 • ONTBIJTKAMER
 • POOLBILJART
 • TELEVISIE/DVD
 • INTERNET/WIFI
 • TUIN EN TERRAS
 • JACUZZI
 • FIETSENVERHUUR
 • OPEN HAARD
 • GRATIS PARKEREN
 • EXTRA BED OPTIE
 • KINDERSPEELVELD
 • BOERDERIJ DIEREN

kamers

HET KAMERTJE
Klein maar fijn! Dat geldt zeker voor deze warme en vriendelijke tweepersoonskamer, met uitzicht vanuit het raam in de dakkapel over de weilanden van de eeuwen oude Schellinkhouter polder. Ruim genoeg voor een aangenaam verblijf.
INTERIEUR
Deze kamer beschikt over een comfortabel, verstelbaar, old school Auping bed (160 x 200), een TV, DVD, CV, gratis WIFI, wekkerradio, waterkoker met koffie/thee faciliteiten, een zitje, voldoende kastruimte en extra kussens.
SANITAIR
Privé badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met spiegel, zeep & shampoo, automatische ventilatie, verwarming en uiteraard handdoeken.
HET KABINET
Fijne zonnige ruime kamer op het Zuidwesten met weids uitzicht op de naburige fruitbomen door de grote Velux kantelramen. Een comfortabel tweepersoons hotel box spring (180 x 200) die wij op verzoek tot 2 losse bedden kunnen omzetten.
INTERIEUR
Deze kamer beschikt over een TV met DVD, CV, gratis WIFI, wekkerradio, waterkoker met koffie/thee faciliteiten, veel kastruimte, een zitje, extra kussens en een extra tafel met twee stoelen. Voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra bed.
SANITAIR
Privé badkamer met raam, dubbele wastafel met spiegel en verlichting, bubbelbad met uitgebreid massage programma, automatische ventilatie, toilet, verwarming, douche, zeep & shampoo en uiteraard handdoeken.
DE HERENKAMER
Stijlvol slapen doet u in het comfortabele kingsize bed op de ruime kamer, waar de sfeer bepaald wordt door de fraai in het zicht gelaten balken van het zeskant. Uitslapen is ook geen probleem, de ramen kunnen verduisterd worden.
INTERIEUR
Deze kamer beschikt over een comfortabel kingsize bed (180x210), die wij op verzoek kan worden omgezet tot 2 losse bedden. Deze kamer over een TV met DVD, CV, gratis WIFI, wekkerradio, waterkoker met koffie/thee faciliteiten.
SANITAIR
Privé badkamer met ruime inloopdouche, automatische ventilatie, raam, toilet, brede wastafel met spiegel en verlichting, verwarming, zeep & shampoo, verwarming en uiteraard handdoeken.
DE LANGE REGEL
Eenmaal binnen in deze zeer ruime kamer en wilt u niet meer weg. Een luxe kingsize boxspring, badkamer met jacuzzi, balkon en ramen rondom, gevulde minibar (tegen betaling) en de mogelijkheid om het ontbijt op uw kamer geserveerd te krijgen.
INTERIEUR
TV, DVD, CV, wekkerradio, gratis WIFI, keukentje met koffie/thee faciliteiten, koelkast en magnetron. 2 extra stoelen voor het balkon, extra tafel met stoelen, een zitje met standaard extra bedbank voor een derde persoon.
SANITAIR
Privé badkamer met raam, dubbele wastafel met spiegel en verlichting, bubbelbad met uitgebreid massage programma, automatische ventilatie, toilet, verwarming, douche, zeep & shampoo en uiteraard handdoeken.
DE ONTBIJTKAMER